A Secret Weapon For بیماری گال روی پوست
A Secret Weapon For بیماری گال روی پوست
Blog Article
احتمالا بعد از یک هفته از درمان با ایورمکتین خوراکی یا یک بار استفاده از لوسیون پرمترین، منجر به اختلاف کوچکی به لحاظ نرخهای پاکسازی کامل شده با اصلا اختلافی نشان نمیدهد (شواهد با قطعیت متوسط).
شاید بد نباشد قبل از اینکه از روشهای درمان قطعی بیماری گال بگوییم، علل ابتلا به این بیماری را بررسی کنیم. گال که درواقع نوعی انگل است، زیر پوست فرد مبتلا را سوراخ کرده، به اصطلاح تونلهایی را برای تخم گذاری خود ایجاد میکند. بعد از باز شدن تخمها، حشره نوزاد گال به سطح پوست میآید تا زندگی خود را در سطح پوست گذرانده و به دیگر قسمتها و یا بدن افراد دیگر راه پیدا کند. بدن شما نسبت به این انگل هشت پا، واکنش نشان میدهد و به همین دلیل است که خارش در پوست شما ایجاد میشود.
این نوع تماس نزدیک بین افراد یک خانه یا در شرایط زیر اتفاق میافتد:
گال پوستی بیشتر افرادی با سیستم ایمنی ضعیف را تحت تأثیر قرار می دهد.
بعد از شستشو لازم است که به مدت ۱۰ تا ۳۰ حشره بیماری گال دقیقه آنها را در خشککن با حرارت بسیار بالا خشک کنید. هر چیزی که قابل شستشو نیست باید کاملاً جارو کشیده شود. وقتی جارو کردید کیسه جاروبرقی را بیرون بیندازید و سپس با سفیدکننده و آب داغ کاملاً تمیز کنید.
علت زیاد چای خوردن چیست؛ مضرات مصرف بیش از حد چای سیاه برای بدن
ما دریافتیم که بهطور کلی، هیچ اختلاف مشخصی به لحاظ اثربخشی میان پرمترین در مقایسه با ایورمکتین سیستمیک یا موضعی وجود نداشت.
گاهی تشخیص گال و برخی از بیماریهای پوستی دیگر مشکل است. بنابراین، تشخیص قطعی با آزمایش ضایعات پوستی ممکن است.
نوع وخیمی از بیماری گال، با نام گال پوسته دار وجود دارد که برای افراد زیر بسیار خطرناک است:
گال در نوزادان و کودکان نوپا و گاهی اوقات در افراد مسن با سیستم ایمنی ضعیف ممکن است در سر، صورت، گردن، دست و کف پاها دیده شود.
گال و اگزما هر دو بیماری پوستی هستند که باعث ایجاد بثورات قرمز خارش دار می شوند. با این حال، گال توسط یک انگل ایجاد می شود، کنه ای که به بدن شما حمله می کند.
ابتلا به بیماری گال، با حساسیت شدید پوستی و خارش بیوقفه به خصوص در شب همراه است. به گونهای که امکان خوابیدن برای فرد وجود نخواهد داشت.
البته در صورتی که سایر درمان های دارویی نظیر ایورمکتین، پرمترین و لیندان برای بیمار قابل تحمل نباشد. پماد سولفور را با وازلین ترکیب و بر روی نواحی مورد نظر بمالید.قبل از مصرف این دارو با پزشک خود مشورت کنید.
همچنین ممکن است پزشک برای کاهش برخی علامت ها از جمله خارش داروها و درمان های خانگی تجویز کند،مانند: